Man pinkar ute och inte inne!

Det är kväll på Björkplan, alla ligger  i sina sängar och jag är toknöjd med min livssituation. Det enda som kan tänkas skymma solen lite är att, Sampe - älghunden, inte är här med oss, han sitter i Nikka och väntar, på att helgen skall komma för då kommer vi hem. Han har nämligen ett litet problem, han fattar inte, att han inte får pinka på finsoffans armstöd. Ja, han har som sagt inte " knäckt koden" och har svårt att anpassa sig till ett "lägenhetsliv".  Man pinkar ute och inte inne!  Han har det svårt, stackarn! 

Det är i såna här lägen vill man gärna ha ett "skoja till det trista" tips.

Köp en trumpet, ställ dig på "kupoltorget " och tuta okontrollerat, samtidigt som du stampar takten med foten, skriv en skylt:

- Ge ett bidrag till en kurs i trumpet, alla bidrag mottages med varm hand, TACK PÅ FÖRHAND!

Köp sedan  Bullens pilsnerkorv, snygga underkläder och vin för pengarna, å du, korvburken ger du till hunden!
Föresten, skit i trumpetandet, köp nya underkläder och en flaska vin, det kan vara nog så upplyftande och skojigt, sen när du blir lite på lyset, värm korvburken direkt på plattan, ge hunden frolic. Det är ju inte varje dag man äter "bullens" i spetstrosor och pushup - BH,  det kan ju vara skitskoj, hur vet man om man inte testar!
Obs! Vill man inte skoja till det, kan man ju alltid sätta sig vid köksbordet och grina tills ögonen är röda och svullna, och när man ändå håller på att snorgrina kan man ju grina för lite av varje här i livet,  som typ bilbatteriet som har laddat ur eller något annat helt ovidkommande. Men hur skojigt är det på en skala mellan ett å tio?

rapport från bkpoggats - skall stå på torget imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0